Luokkahenki-palvelu turvaa Kulosaaren yhteiskoulun sisäilman laadun

Published by admin on

Kulosaaren yhteiskoulu on aloittanut Luokkahenki-palvelun käytön koulun sisäilman laadun seurannassa. Seuranta perustuu viikoittaisiin kyselyihin, joilla tarkkaillaan oppilaiden hyvinvointia. Kyselyiden ohella myös ilmanlaatua mitataan jatkuvasti. Kerätty data analysoidaan ja havainnoista raportoidaan koulun johdolle. Näin pinnan alla kehittyvät ongelmat voidaan havaita jo ennen kuin niistä kehittyy terveysriski.

Luokkahenki-puhelin ja -anturi Kulosaaressa.

”Olemme vuosien varrella panostaneet paljon koulumme sisäilman laatuun. Olemme valinneet rakennuksiimme parhaat materiaalit ja laitteet ja huollamme niitä tunnollisesti. Mutta tärkeämpää kuin tekniikka on tietysti ihmisten hyvinvointi, ja sitä me seuraamme Luokkahenki-palvelulla”, sanoo Lauri Halla, KSYK:in johtava rehtori.

”KSYK on yksi valtakunnan arvostetuimmista kouluista ja se huokuu niin KSYK:läisten käytöksestä kuin paikkojen siisteydestäkin. On hienoa tehdä yhteistyötä porukassa, jossa onnistumista ei jätetä sattuman varaan.” sanoo Jaakko Salminen Luokkahengestä. ” KSYK:n oppilaiden terveyttä ja sisäilman laatua kuvaavat tulokset ovat tähän mennessä olleet hyviä. Mutta jos ongelmia joskus kohdataan, ne on parempi kuulla Luokkahengen raportista heti, eikä sairastuneiden oppilaiden vanhemmilta vuotta myöhemmin.”

Lisätietoja:

Lauri Halla, Johtava rehtori, Kulosaaren yhteiskoulu
+358-40-7353621, lauri.halla@ksyk.fi
www.ksyk.fi

Jaakko Salminen, toimitusjohtaja, Luokkahenki Oy
+358-50-5995000, jaakko.salminen@luokkahenki.fi
www.luokkahenki.fi